Gość BarteX88 Napisano 3 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 Witam. Właśnie wróciłem z Niemiec wraz z katalogiem rowerów Red Bull. Szczególnie jeden mnie zaciekawił (a konkretnie dwa). Jednakże niewiem czy za taką cene warto wziąć taki rower na Shimano 105. I czy Red Bull jako firma jest dobra? RED BULL PRO 2000 RED BULL PRO 2000, model 2006 Zapraszam do dyskusji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paweł żurek Napisano 6 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 Widziałem zestawienie ram carbonowych w magazynie Tour. Tam ramy carbonowe RB były oceniane bardzo wysoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BarteX88 Napisano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Widziałem zestawienie ram carbonowych w magazynie Tour. Tam ramy carbonowe RB były oceniane bardzo wysoko No karbonowe tak, ale niewiem jak sprawują się te aluminiowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.