Skocz do zawartości

[Cube Ltd] Ktory wybrac

Rekomendowane odpowiedzi

Czolem wszystkim, 

Bardzo prosilbym o Wasze uwagi ktory rower wybrac. Ograniczenia sa 2:

- dostepne sa tylko 3 modele: Cube LTD Pro rama 18 (kola 27,5; 1049 euro); Cube LTD Pro rama 19 (kola 29; 1049 euro) i Cube LTD SL rama 20 (kola 27,5; 1349 euro) - link ponizej

http://www.cube.eu/en/bikes/mtb-hardtail/ltd/

- ktorys z nich na pewno kupie i prosze mi nie odradzac bo zdaje sobie sprawe ze mozna znalezc lepsze rowery za ta cene ale sa warunki dodatkowe (mam duze znizki itd) - pytanie pozostaje ktory

Co do mnie - 183 cm wzrostu i ok 88 kgs wagi, jezdze w wiekszosci po asfalcie (w gorach, w sensie strome podjazdy, zjazdy itd) ale rowniez po bardziej wymagajacych trasach (a tych w gorach nie brakuje)

Najbardziej zalezy mi na opiniach dotyczacych wielkosci ramy/kol - moze ktos ma podobny rower/wzrost itd... co do jakosci wiadomo ze LTD SL jest wsrod nich najlepszy... ale kazda uwaga cenna...

W tym miejscu wielkie podziekowania dla sabZIRO- troche go pomeczylem ale udzielil mi mnostwo wskazowek...

Pozdrawiam wszystkich

Rozważałem swego czasu zakup 29SL jako 29-erowej alternatywy dla obecnych rowerów, aby sobie po lekkim terenie i asfalcie pośmigać. Na te potrzeby wziąłem rower kolegi i przejechałem się - może z całe 10 kilometrów. Ciez ko to uznać za miarodajną opinię, dla mnie jak za te pieniądze jeździł dobrze, komponenty analogiczne do innych rowerów w tych widłach cenowych, a rama....nie jestem kosmitą ani wróżką więc od patrzenia na ramę wiele jej zalet i wad nie wyczułem. Jeździ jak typowy 29er.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...