Skocz do zawartości

[filmiki] jakim programem złożyć

fylyp

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

znacie moze jakieś darmowe programy przy pomocy których można złożyć krótkie filmiki (np z aparatu cyfrowego) w jeden długi filmik. Przydało by się żeby nie był skomplikowany w obsłudze.

Gość kamoreks
Napisano

Windows Movie Maker z Windowsa XP

Napisano

A w jakim formacie miałeś te filmiki z cs ? A tak jak mamy temat o filmach - czy jest jakiś program, któryby nagrywał w jakiś format filmowy to co się dzieje na ekranie monitora ? Jakby print screen tyle że nie fota a film.

Napisano

Co fraps, gdzie fraps, jak fraps ? Do filmów, czy slajdów ? OOOOO widzę że już pan z powrotem w domu :D Chyba, że się przez komę połączyłeś z netem :D

Napisano

Ja bardzo polecam Movie Makera 2 (dostępny po zainstalowaniu SP2) Jest to chyba najlepszy i najprostrzy program do składania filmów dla amatorów. Ale jak już ktos sie wczuje i bedzie chciał zrobić coś lepszego to jest Adobe Premiere. Jest to w pełni profesjonalny program do robienia filmów ale na nim można robić cuda. Do nauki trzeba poswięcic trochę czasu ale ja bez zadnej instrukcji się połapałem wiec da się to zrobić.

Napisano

Windows Movie maker na SP2 (bo na SP1 i zwyklym masz pare zablokowanych opcji). Do kompresji polecam DivX z Virtual Duba, kompresja dzwieku - Lame. Powinno starczec :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...