papuboss Napisano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 Witam, zakupiłem rower stevens randonneur prolite, okazało się, że nie ma kluczyka a rower posiada antykradzieżowe sruby do mocowania kół i sodełka. Nie wiem jak wyszukać takich takiego klucza, jakie zadać pytanie w google i czy wogole może coś takiego dokupić ? Czy pozostaje rozwiązanie siłowe tylko? Koś spotakł się z takiem zabezpieczeniem i potrafi mi pomóc ? Z góy dzięki.http://images66.fotosik.pl/956/7dda2fbdfa949c93.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 9 Czerwca 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 Doradzanie odrobinę ryzykowne, bez urazy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
papuboss Napisano 9 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 nie obrażam się. Rower z legalnego źródła tylko zgubiony kluczyk co może się zdarzyć każdamu. Choć ktoś nieuczciwy powiedziałby to samo. Tak czy inaczej pomoże ktoś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowerzysta01 Napisano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 @papuboss to jest pitlock, kluczyk można dorobić u producenta ale cena....... i dodatkowo musisz znać kod kluczyka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
papuboss Napisano 9 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 Dzięki śliczne za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tofi Napisano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 Jak z legalnego źródła to masz też kod do rejestracji albo kod jest zarejestrowany na właściciela. W takim wypadku tylko klikasz kup a oni wiedzą co co wysłać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.