ACTIVIA Napisano 17 Maja 2016 Autor Udostępnij Napisano 17 Maja 2016 30mm czy 32mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krychu0609 Napisano 13 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2016 I jak się sprawdza anodowanie tych goleni? jest jakaś możliwość aby zużytą anodę na epiconie 2008 przywrócić? I można swój kolor dać na golenia? ooooo ja. już widzę te amortyzatory z czerwonymi goleniami... mmmmmmmm bosko by było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 15 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2016 Pierwsza próba nie wypaliła. Idziemy dalej. Pomysłów sporo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 16 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2016 Do Suntoura mam oryginalne sprowadzane z Taiwanu rury goleniowe, przez co te osoby co mają Suntoury mają z mojej strony większe wsparcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 12 Października 2016 Autor Udostępnij Napisano 12 Października 2016 Następny amorek trzeszczący na sterach i szczególnie na rurach goleniowych to Marzocchi 66 2011. Udało się go uratować i myslę że uzytkownik Michał https://www.facebook.com/michall.sikorski jeszcze długo na nim pojeździ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 13 Października 2016 Autor Udostępnij Napisano 13 Października 2016 Następny trzeszczący PIKE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 27 Października 2016 Autor Udostępnij Napisano 27 Października 2016 Niby ten sam model amorka, lecz na jednym są luzy a na drugim nie. Sprawdzono za pomocą jednych dolnych lagów osadzając najpierw na jednych górnych lagach gdzie nie było luzów zaś na drugich były lekkie luzy. Widocznie nie zawsze warstwa anody jest tej samej grubości we wszystkich modelach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 15 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 15 Listopada 2016 Trzeszczące lagi ? Co może być przyczyną? Nastepny do regeneracji to FOX 34mm Kashima Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr_dave Napisano 15 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2016 Robisz juz lagi w rs totem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 15 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 15 Listopada 2016 Sprawdziłem i niestety nie da się już odnowić dobrze anodę w używanych rurach goleniowych. Po prostu nie wychodzi to tak dobry efekt jak na surowe rury goleniowe aluminiowe bez anody, dopiero fabrycznie wytoczone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stefan2810 Napisano 30 Marca 2017 Udostępnij Napisano 30 Marca 2017 Wiadomo już coś na temat wymiany górnych goleni w RS'ach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 31 Marca 2017 Autor Udostępnij Napisano 31 Marca 2017 Zajmuje sie tylko Suntourem. Byla planowana współpraca z różnymi producentami natomiast jedynie w tym temacie to rękę mi wyłożył Suntour Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 26 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2017 Witam. Potrzebuje rury goleniowe, Niepotrzebne do eksperymentów. Jeśli ktoś coś ma to pisać. Mam możliwość wysłać je do regeneracji do Taiwanu lecz to na próbę, przez co potrzebuję rury - górne lagi od osób którym są już niepotrzebne. Warto próbować, może coś się z tego urodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr_dave Napisano 26 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2017 Mam totema. Ale to potrzebujesz bezzwrotnie? Czy bez odpowiedzialności na próbę dla klienta. Wysłane z mojego GT-I9295 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 26 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2017 To idzie na próbę i poszukuje rur goleniowych - lagów, najlepiej bezzwrotnie ze wzgledu tego ze moze byc niewypał i nie chce ponosic żadnej odpowiedzialności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 18 Maja 2017 Autor Udostępnij Napisano 18 Maja 2017 Gdybyś dał wcześniej tego Totema to dał bym do regeneracji rury z Totema i teraz byś otrzymał go właśnie do testów. Zaś w regeneracji były rury od Duroluxa który będzie testowała Sonia Skrzypnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klark Napisano 6 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2017 Mam górne lagi od powietrznego Raidona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 7 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2017 Nie w pełni rozumiem twojej treści. Masz lecz co oczekujesz?? Miałem ostatnio nie miłą sytuację, gdyż koleś dał mi bezzwrotnie górne zniszczone golenie od PIKE i po 2 tygodniach się odezwał czy mu już odnowiłem rury goleniowe bo chce jeżdzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klark Napisano 7 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2017 Pisałeś, że szukasz uszkodzonych goleni to napisałem, że takie mam. Rozumiem, że mogę ich nie dostać z powrotem i mi to nie przeszkadza. Jak nie chcesz żeby było całkiem za free to daj mi rabat na serwis amora po sezonie Ale to też nie jest mus. Raidon i tak leży nieużywany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 7 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2017 Napisałem na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inforobert Napisano 2 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2017 Mam możliwość wysłać je do regeneracji do Taiwanu lecz to na próbę, przez co potrzebuję rury Z ciekawości, po co do Tajwanu skoro galwanizacja jest "pod nosem" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 2 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 2 Listopada 2017 wcześniej był Taiwan a teraz już jest Made in Poland Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.