kImjestem81 Napisano 8 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 witam , mam troche inne pytanie czy moge miec stroj kolarski gdy jedze na rowerze '' ostre kolo '' ? tzn nie zblaznie sie przed innymi rowerzystami ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek040982 Napisano 8 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 Czym Ty się przejmujesz? Jeździj w tym czym Ci wygodnie i nie przejmuj się tym że komuś to nie będzie się podobało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mapmen Napisano 8 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 Zbłaźnisz się, na ostre trzeba mieć strój hipsterski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siimon Napisano 8 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 Na ostre tylko sweter dziadka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arroyo Napisano 8 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 na ostre musisz mieć spodnie rurki i czapeczkę z napisem campagnolo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 9 Czerwca 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 Campa jest dla pozerów. Tylko Colnago i to jeszcze na dodatek oryginalne. Do tego obowiązkowe dżiny Rapha za 9 stówek i koszula w kratkę a'la drwal. No i broda, nie zapomnij o brodzie bo jak nie masz brody na ostrzynce to jesteś miękka faja i ciupaga... No i musisz jeszcze odkręcić hamulce, bo hamulce są dla mięczaków. Szacunek... I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaczorak Napisano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 A i okulary takie wielkie czarne RayBan i grzywkę zaczesaną na bok. Do tego trampki Converse za 2 stówy i zapach Diora wyczuwalny "najpierw czuje potem widzę". A tak na poważnie to serio tak bardzo interesuje Cie to jak inni ludzie Cie postrzegają? Mi ma być wygodnie i swobodnie a to co pomyślą inni mam daleko za sobą. Jakbym się przejmował moim wyglądem na rowerze to chyba bym zbankrutował albo więcej warte byłyby moje ciuchy niż rower jest tego wart Czasami mam wrażenie że zdanie ludzi ogranicza niektórym wybór bo przecież co sobie inni pomyślą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cyrax84pl Napisano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 Przeczytałem pytanie autora i poległem... Oczywiście na irionię innych forumowiczów nie trzeba było długo czekać Tym oto sposobm poprawiliście mi raczej kiepski nastrój A odnośnie pytania autora - żaden rower nie narzuca stylu ubioru w jakim sie "pokażesz". Jak będziesz miał taki kaprys to i na ubłoconym full-u możesz w garniturze jechać Wszystko to kwestia własnych preferencji. Nie wiem, czym się przejmujesz... Tym "Co ludzie powiedzą?"... Ja to mam w poważaniu i jak będę miał ochotę to na dwa kółka siądę w skórzanych stringach i białej koszuli wizytowej. Po prostu mam gdzieś co ludzie myślą. Tobie radzę się zastanowić, czy jeździsz dla własnej frajdy czy na pokaz dla otoczenia i znajomych. P.S. Szacun za tak odważne pytanie na forum rowerowym. Ja bym je prędzej zadał na forum poświęconemu trendom w modzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adriansocho Napisano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 Jeśli będziesz jechał za wolno i w dodatku chodnikiem, to żaden strój nie pomoże/nie zaszkodzi:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Therion7777 Napisano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 Czym Ty się przejmujesz? Jeździj w tym czym Ci wygodnie i nie przejmuj się tym że komuś to nie będzie się podobało. Tak jak ten -- http://1.bp.blogspot.com/-DyextzvBq_g/U_LV2UweubI/AAAAAAAAJW8/znD36EDX61M/s1600/funny.jpg )) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek040982 Napisano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 Tak jak ten -- http://1.bp.blogspot...s1600/funny.jpg )) Jak by mu to sprawiło frajdę to czemu nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strateg Napisano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 No i broda, nie zapomnij o brodzie bo jak nie masz brody na ostrzynce to jesteś miękka faja i ciupaga... Broda musi być: Albo zakurzona - wtedy, że niby Paris-Dakar na rowerze jedziesz. Wiadomo, pustynia i nie ma wody, aby się ogolić. Albo mokra - wtedy wszyscy rowerzyści obok ciebie się połapią, że Paris-Roubaix jedziesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.