konglo Napisano 3 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 Jeżeli ktoś ma ochotę wyjechać na parę dni rowerem jak najdalej od miasta to niech się zgłasza. Niestety wszyscy moi znajomi wyjechali i nie mam nikogo kto by jechał ze mną, a samemu głupio. Ma być przygoda: namiot, tanie jedzenie, ok.100km/dziennie.. mail: ancon@interia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesik_w Napisano 5 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2006 Ja szykuję się na wypad w Pieniny Niskie i Beskid Sądecki- byłem tam kiedyś pieszo i widziałem, że są niezłe trasy rowerowe. Jest tam w okolicach Jaworek (za Szczawnicą) fajna studencka baza namiotowa Pod Wysoką- 3 zł/noc. świetna baza wypadowa- czy to na Słowację, czy po Pieninach czy nawet Beskidach lub Gorcach. Wiem, że z umawianiem się to ciężko często bywa- ja tam z pewnością będę ok. 15. sierpnia- chyba do końca wakacji. Ale zawsze tam można spotkać jakiegoś rowerzystę. To jest niedaleko od Krakowa, więc jakby co- to do zobaczenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.