mr_laska Napisano 8 Czerwca 2015 Napisano 8 Czerwca 2015 Heja, zakupiłem ramę troszkę w ciemno i teraz męczę się z dopasowanie gratów które dostałem z free. Sytuacja wygląda tak, że nie posiadam kompletu sterów - w ramie były jedynie łożyska (kiedy je wyciągnąłem to po każdej stronie były dokładnie trzy elementy - łożysko, srebrny pierścień i cienki plastikowy ring). FOTO1 FOTO2 Zakładam, że muszę szukać sterów zintegrowanych (czy może internal?). Ciężko coś mi znaleźć na allegro bo nie do końca wiem jak takie stery powinny wyglądać. Przykładowo mogłoby być coś takiego?: FOTO3 Pozatym jest jeszcze jeden problem czyli za krótka rura sterowa: FOTO4 i teraz mam zgryz. Bo jak dopasuję już stery to rura sterowa prawdopodobnie skończy się gdzieś w okolicy połowy mostka. Przypuszczam, że jazda na takim czymś nie byłaby zbyt bezpieczna. Chciałbym zachować ten amor i zastanawiam się jakie mam alternatywy (przedłużka / śruba dwustronna Amoeba FOTO5 / dospawanie rury / niższy mostek)? podpowiedzcie proszę jak konkretnie mają wyglądać te stery i czy są jakieś tanie opcje, no i co Waszym zdaniem zrobić najlepiej z tą krótką sterówką?
Mod Team durnykot Napisano 8 Czerwca 2015 Mod Team Napisano 8 Czerwca 2015 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.