Mona0601 Napisano 8 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 Witajcie! Nie wiecie jak dopasować swoją dietę z waszą pasją - jazdą na rowerze? Chciałabym Was prosić o wypróbowanie i opinie na temat nowej aplikacji Dieta dla rowerzysty. Aplikacja jest bezpłatna i zawiera przepisy na cały tydzień z uwzględnieniem, że 3 dni w tygodniu są treningowe. Plan żywieniowy powstał przy współpracy z dietetykiem. Jesteśmy na etapie tworzenia i doskonalenia aplikacji, więc Wasza opinia będzie dla Nas cenna. Zachęcamy Was do ściągnięcia aplikacji na system Android oraz iOS. Już niedługo pojawi się ona na Windows Phone. Android: http://bit.ly/1QlMxKi iOS: Dieta dla rowerzysty on the App Store on iTunes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba01 Napisano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 Tak na szybko - brak alternatyw dla ludzi nie jedzących produkty odzwierzęce. Porada dotycząca żywienia "Mleko i produkty mleczne powinny być stały elementem naszej diety" to akurat BS. Jest zupełnie odwrotnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mona0601 Napisano 11 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2015 Dziękuję bardzo za opinie o aplikacji Jeżeli chodzi o niespożywanie produktów odzwierzęcych, to powstaje już aplikacja Dieta wegetariańska, zostanie niedługo wypuszczona więc zapraszam do obserwowania i poszukiwania inspirujących przepisów A co do produktów mlecznych co rozumiesz przez BS? Produktów tych nie powinno zdecydowanie zabraknąć w naszej diecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba01 Napisano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2015 W ogóle tam nie znalazłem alternatyw np. jak ktoś nie lubi jajek lub też nie chce brać chemii w postaci izolata białka. . A co do produktów mlecznych co rozumiesz przez BS? Wy googluj sobie ten skrót, a będziesz wiedziała. Mleko i przetwory mleczne może i maja dużą zawartość wapnia..., białka "pełnowartościowego", ale są szkodliwe dla naszego zdrowia. Wbrew pozorom co mówią nam w reklamach, TV to mają negatywny wpływ nasze kości. Kraję, które spożywają najwięcej zwierzęcego mleka mają największą ilość złamań: “The countries with the highest rates of osteoporosis are the ones where people drink the most milk and have the most calcium in their diets. The connection between calcium consumption and bone health is actually very weak, and the connection between dairy consumption and bone health is almost nonexistent.” Biorąc to pod uwagę sportowiec tym bardziej nie powinien spożywać mleka zwierzęcego, a także produktów pochodnych, bo jest bardziej narażony na kontuzję. Także "Mleko i produkty mleczne powinny być stały elementem naszej diety" - wg. mnie nie powinny, Dodatkowo wysoka zawartość cholesterolu sprzyja ryzyku chorób serca. Poza tym nie każdy toleruje laktozę (znów brak alternatyw). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sivydym Napisano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2015 byłbym wdzięczny za wyjaśnienie co to za "chemia w postaci izolata" białka"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drezyna Napisano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2015 Dieta wegetariańska, zostanie niedługo wypuszczona więc zapraszam do obserwowania i poszukiwania inspirujących przepisów Poproszę o info w temacie jak będzie dostępna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mona0601 Napisano 25 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 byłbym wdzięczny za wyjaśnienie co to za "chemia w postaci izolata" białka"... Po treningu warto wypić białkowego Shake'a więc my proponujemy to najszybsze rozwiązanie jakim jest sproszkowane białko, często z dodatkiem banana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mona0601 Napisano 14 Lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 14 Lipca 2015 Dla zainteresowanych Dieta dla rowerzysty jest już dostępna na Windows Phone: http://bit.ly/1RvQ8vb Witajcie! Nie wiecie jak dopasować swoją dietę z waszą pasją - jazdą na rowerze? Chciałabym Was prosić o wypróbowanie i opinie na temat nowej aplikacji Dieta dla rowerzysty. Aplikacja jest bezpłatna i zawiera przepisy na cały tydzień z uwzględnieniem, że 3 dni w tygodniu są treningowe. Plan żywieniowy powstał przy współpracy z dietetykiem. Jesteśmy na etapie tworzenia i doskonalenia aplikacji, więc Wasza opinia będzie dla Nas cenna. Zachęcamy Was do ściągnięcia aplikacji na system Android oraz iOS. Już niedługo pojawi się ona na Windows Phone. Android: http://bit.ly/1QlMxKi iOS: Dieta dla rowerzysty on the App Store on iTunes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grathon Napisano 29 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2015 100 pobrań i nikt się nie wypowie czy warto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2015 Witam mam pytanko dotyczące ntej aplikacji na windows chciałam ją pobrać ale wyświetla mi cały czas komunikat : " Aplikacja niedostępna. Może to by spowodowane koniecznością zaktualizowania oprogramowania telefonu dostępnością aplikacji wyłącznie dla klientów innego operatora komórkowego lub jej niedostępnością w Twoim Regionie" czy ktoś może coś wie w tym temacie? dzieki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mona0601 Napisano 4 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2015 kamila32 a jaki system na telefon posiadasz? Bo przypuszczam, że tutaj tkwi problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2015 Mona0601 co do parametrów nam Windows 7,8 wiec z tego co czytałam to nie powinno by problemu; Pamięci też mam dużo ok 6 gb wiec tez nie problem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mona0601 Napisano 4 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2015 kamila32 aplikacja jest dostępna na system 8.0, 8.1 oraz 10.0 Więc z tego co widzę to może być problemem. Wystarczy zaktualizować system oprogramowania. Mam nadzieję, że nie zniechęci Cię to do wypróbowania aplikacji z Dietą dla rowerzysty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2015 dzieki za pomoc tylko teraz muszę się zebra za aktualizację a ze mnie raczej jest świeżak w tych kwestiach :-) ale i tak wielkie dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mona0601 Napisano 4 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2015 kamila32 Powodzenia w takim razie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.