ampelx Napisano 7 Czerwca 2015 Napisano 7 Czerwca 2015 Witam zdecydowałem się na zakup roweru radon skill 9.0 http://www.radon-bikes.de/bikes/urban/fitness/skill-fitness/skill-90/ Planuje nie długo wybrać się na kilku dniowy wypad z sakwami poza miasto czy ktoś mógłby powiedzieć mi czy doczepie bagażnik do tego radona ? Mam jeszcze pytanie czy wejdą do tego roweru opony typu marathon? I ostatnie najważniejsze pytanie na stronie maja rozmiar ramy tylko 56cm czy na moje 183cm ta ramą się sprawdzi ?pozdrawiam
rodszyld69 Napisano 8 Czerwca 2015 Napisano 8 Czerwca 2015 czy ktoś mógłby powiedzieć mi czy doczepie bagażnik do tego radona ? otwory pod bagażnik ma, więc da się go zamontować. Mam jeszcze pytanie czy wejdą do tego roweru opony typu marathon? na pewno tak, tylko nie każdą szerokość. I ostatnie najważniejsze pytanie na stronie maja rozmiar ramy tylko 56cm czy na moje 183cm ta ramą się sprawdzi Ja bym celował w rozmiar 59 cm, na 56 cm będziesz bardziej wyprostowany (pozycja rekreacyjna)
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.