camel87 Napisano 7 Czerwca 2015 Napisano 7 Czerwca 2015 U znajomego jest taki rower do kupna, przywieziony przez jego ojca zzagranicy, przejechałem się już - w sumie ok. Tylko pytanie, co warte są te rowery do amatorskiej jazdy po bezdrożach typu dróżki, tak rekreacyjnie? Jakie finanse warto wyłożyć za niego aby nie przepłacić (znajomości znajomościami ale...wiadomo) ? https://imageshack.com/i/pbG8oQ7Tj
tobo Napisano 7 Czerwca 2015 Napisano 7 Czerwca 2015 Czego oczekujesz od roweru? Ten na zdjęciu to sprzęt z marketu. To z reguły oznacza minę. Nie za bardzo widać osprzęt - masz dokładniejsze dane?
camel87 Napisano 7 Czerwca 2015 Autor Napisano 7 Czerwca 2015 No własnie dlatego wolę zapytać na forum tematycznym a nie kupować na ładne oczy Podaje te oznaczenia co spisałem i dały się znaleźć/odczytać Amor rama - "Kinoshock KS-261 F(LBS/IN) 750" Amor przód - "Zomm" Obręcze - "dynamic 4alloy 622x19c" Przerzutki - "Shimano Tourney Revo Shift (3 przód tył 8)" Hamulce - opisane tylko jako "Sunrun" z linką. Nie znam się a akurat ten trafił się przypadkiem, szukam roweru do codziennej jazdy na wsi czyli dróżki i lasy.
tobo Napisano 7 Czerwca 2015 Napisano 7 Czerwca 2015 Więc sugeruję - trzymaj się od tego daaaaleko. Ile masz maksymalnie do wydania na zakup?
camel87 Napisano 7 Czerwca 2015 Autor Napisano 7 Czerwca 2015 Na chwile obecną nie mam musu, ale max to 600-800PLN, rzadko kiedy robię ponad 20km w jednej "sesji" Tak coś czułem, dobrze że spytałem
Falken Napisano 7 Czerwca 2015 Napisano 7 Czerwca 2015 Za tyle kupisz nowy bardzo podobny w markecie (czego oczywiście nie polecam, jedynie obrazuje) ... Nie polecam.
marco68 Napisano 7 Czerwca 2015 Napisano 7 Czerwca 2015 Bardzo bym się zastanawiał nad wydaniem 300 za coś takiego
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.