Antoni Napisano 7 Czerwca 2015 Napisano 7 Czerwca 2015 Witam forumowiczów, Piszę w sprawie wydarzenia drogowego którego byłem sprawcą 5 czerwca 2015, około 11:00, na rondzie gdzie DK94 krzyżuje się z ulicą Będzińską (na pograniczu Sosnowca i Będzina). Zjeżdżając z DK94 zajechałem drogę rowerzyście, wymuszając pierwszeństwo, na tyle niebezpiecznie że stworzyłem realne zagrożenie. Na szczęście rowerzysta wykazał się czujnością i uniknął zderzenia odbijając na drugi pas. Niniejszym chcę owego rowerzystę bardzo uprzejmie przeprosić za tę sytuację i moje lekkomyślne zachowanie. Sam również jestem rowerzystą i wiem jak niebezpieczni bywają nieostrożni kierowcy. Gdyby ktoś z obecnych na forum usłyszał od znajomego, że "jakiś idiota w Hondzie na poznańskich blachach zajechał mu drogę", to proszę o przekazanie mu moich przeprosin. P.S. Ponieważ za taką akcję należy mi się mandat, to chętnie przekażę równowartość dla wskazanej organizacji charytatywnej (mam poczucie że lepiej spożytkują moje pieniądze niż zrobi to budżet państwa). -- Antoni
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.