BromboTurtle Napisano 7 Czerwca 2015 Napisano 7 Czerwca 2015 Bardzo proszę o podpowieć czy warto kupić nowy (acz kolwiek widać że nie raz przymierzany i w nie jednym magazynie sie walał) WHEELER PRO 59 za taką cenę. Według mnie model jest chyba z 2007 natomiast sprzedawca mówił że z ok 2011.rower wygląda tak:http://bicykle.heureka.sk/wheeler-pro-59-2007/specifikace/#text specyfikacja:Widelec-SR SUNTOUR XCR ,BLOKADA SKOKUPiasty -SHIMANO FH-M-495Korby - SHIMANO DEOREPrzednia przerzutka - SHIMANO DEORETylna przerzutka - SHIMANO DEORE LXKlamkomanetki -SHIMANO DEORE DUAL CONTROLHamulce -SHIMANO DEORE ,HYDRAULICZNE ,TARCZOWESZTYCA -WHEELER PROOpony -IRC FREEDOMCROSS .2.10Mostek -WHEELER PROKierownica -WHEELER PROSiodlo -WHEELER PROObrecze -RIGIDA TAURUS 2000 DISCz góry dziękuje za odpowieć i pozdrawiam!
okiloki Napisano 7 Czerwca 2015 Napisano 7 Czerwca 2015 Jeśli jest to taka specyfikacja jak na tej czeskiej stronie i rower faktycznie jest nowy, to warto. Sprzętowo nie ma się do czego przyczepić za te pieniądze. Duży plus za porządne hample deore.
BromboTurtle Napisano 7 Czerwca 2015 Autor Napisano 7 Czerwca 2015 Dzięki za odpowiedź. Mam jeszcze jedno pytanko - czy nawet jeśli rower nie był jeżdzony to czy przez te niespełna 10 lat nie zużyły się pewne mechanizmy np w amorku? Przyznam się szczerze że mam jakieś 20 lat zapóźnienia w technologi rowerowej czyli gdzieś tam się zatrzymałem na vbrake, sztywnych widelcach itd
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.