Bartek00 Napisano 7 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2015 (edytowane) Witam. W gili, którą kupiłem razem z używanym rowerem, nie ma dźwigni blokady i nie działa pokręto regulacji. Zamiast pokrętła regulacji narażenia wstępnego mam zamiar włożyć metalowy korek, zależy mi jednak na działającej blokadzie. Stąd też pytanie. Gdzie można kupić taką dźwignię, ewentualnie od jakiego innego amortyzatora można ją zaadaptować i jak później poskładać to do kupy, żeby działało. W internecie nie znalazłem żadnych części zamiennych, dlatego proszę Was o pomoc. :-D Edytowane 7 Czerwca 2015 przez Bartek00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
garnetka Napisano 12 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2015 (edytowane) Też poszukuję korka z regulacją naprężenia do RST Gila. Może ktoś wie, gdzie można dostać tak, lub inny pasujący? Może ktoś ma na sprzedaż używany? Edytowane 12 Lipca 2015 przez garnetka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi