daniel53035 Napisano 6 Czerwca 2015 Napisano 6 Czerwca 2015 Witam. Trafiłem na to forum ponieważ zastanawiam się nad kupnem nowego roweru i prawdę mówiąc nie mogę się zdecydować. Przyjąłem budżet około 4 tys. złotych i rozmiar kół 29 cali (początkowo planowałem 27,5, ale bardziej mi przypasowało 29). Jeżeli chodzi o trasy, to jeżdżę zarówno po drogach utwardzanych jak i bezdrożach. Obejrzałem kilka rowerów i wstępnie podobają mi się następujące: Trek X Caliber 9 Cube Acid 29 Scott Aspect 910 Który z nich uważacie za najlepszy, a może powinienem zwrócić uwagę na jeszcze inny? Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi. Pozdrawiam Daniel
AveS Napisano 7 Czerwca 2015 Napisano 7 Czerwca 2015 Ode mnie zaproponują Ci to: http://www.bike-discount.de/en/buy/radon-zr-team-29-8.0-237621/wg_id-117Z przesyłką wyjdzie koło 4k, ale największy minus nie przymierzysz na żywo
daniel53035 Napisano 7 Czerwca 2015 Autor Napisano 7 Czerwca 2015 To niestety odpada. Przymierzenie się do roweru przed kupnem to jednak konieczność wg mnie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.