WojtekFZ Napisano 6 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2015 Mam problem z moim przednim hamulcem brm395 a mianowicie po ostrym zahamowaniu hamulec ociera. Dodam tylko że w serwisie wyrzucili mi tą grubą srebrną podkładkę. Proszę o odpowiedź co może być przyczyną. Hamulec prawie nowy jeszcze nie ma roku klocki dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 6 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2015 Sprawdź czy tłoczki równo chodzą , czy zacisk jest dobrze ustawiony i sztywność tarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Looser Napisano 6 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2015 Dodam tylko że w serwisie wyrzucili mi tą grubą srebrną podkładkę mozesz sprecyzowac? bo to moze byc przyczyna jezeli to to o czym mysle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmisiek9612 Napisano 6 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2015 a dobrze jest dokręcony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
talento259 Napisano 6 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2015 Najpierw trzeba sprawdzić czy koło jest mocno dociśnięte / zakręcone. To jest podstawa. Potem można szukać przyczyny dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekFZ Napisano 7 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2015 (edytowane) Koło jest dociśnięte, zacisk dokręcony i wyregulowany. Na zdjęciu zaznaczyłem te srebrne podkładki których mi brakuje http://gyazo.com/6d1aa85e6e2f7dd93523dddc3600ff5b Edytowane 7 Czerwca 2015 przez WojtekFZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi