kamiljakistam Napisano 6 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2015 Witam, szukam nowego amortyzatora i myślałem o Revelationie, ma on Flood Gate .Może mi ktoś wytłumaczyć co to jest i jak działa? Z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phoe Napisano 6 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2015 Regulacja siły zwolnienia blokady amortyzatora, ustawiasz jaka siła ma być potrzebne żeby się amortyzator sam odblokował. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamiljakistam Napisano 6 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2015 Dzięki temat do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djzatorze Napisano 6 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2015 Punkcik koledze daj! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 6 Czerwca 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2015 http://www.forumrowerowe.org/topic/152656-amortyzator-rs-reba-dual-i-solo-air-dostrojenie/ a ja bym zapytał jaką karę sobie wybierasz ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djzatorze Napisano 6 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2015 tys prowda... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 6 Czerwca 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2015 I po co sa te przyklejone tematy, jak przyjdzie taka ciamajda co to nic nie wie i tylko pyta o to samo w 4 tematach i 3 działach ... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi