opa.tool Napisano 6 Czerwca 2015 Napisano 6 Czerwca 2015 Witam. Jestem nowy na tym forum . Jeśli piszę w złym dziale to proszę o wyrozumiałość. A więc tak mam rower Kanos -Energy500. Rower zakupiony rok temu . Wczoraj jadąc na rowerze zauważyłem , że jest problem z przednimi przerzutkami . A więc przerzucając z największej zębatmi na najmniejszą łańcuch nie schodzi na te najmniejszą zębatke . Przerzucając na największą przechodzi za daleko tak , że wchodzi pomiedzy zębatke a osłone . Co do hamulca tylnego to łapie jak już rączka jest przy samej kierownicy . A , że jeżdżę po terenie górzystym muszę mieć pewne hamulce . Byłem z tym rowerem u gościa w sklepie gdzie go zakupiłem ale z tego co widzę to nie bardzo ma pojęcie o regulacjach itp. Więc proszę o pomoc kogoś kto jest naprawdę obeznany w tym temacie.Jak to wyregulować? A przerzutki są shimano .Co do hamulców to nie mam pojęcia. Może gdzieś pisze ale nie sprawdzałem.
Mod Team durnykot Napisano 6 Czerwca 2015 Mod Team Napisano 6 Czerwca 2015 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.