SCOTT26 Napisano 5 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2015 Prosze o pomoc, Dzisiaj ( 5.06.2015) między godziną 8 a 17 na Mokotowie Górnym z klatki schodowej na 2 piętrze skradziono mi rower marki SCOTT koła 26 cali. Złodziej poczekał aż pojdę do pracy... Cechami tego roweru były: złamany pedał, obita rama z prawej strony, tylnia opona z oleistym zabarwieniem po konserwacji, pęknięta manetka od zmiany biegów i brak tam szkiełka, opony czarne z żółtymi napisami Continental. Proszę o pomoc: jeśli zobaczycie ten rower na allegro, olx, targach - proszę o kontakt!! Dla znalazcy - NAGRODA ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmisiek9612 Napisano 5 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2015 Przykra sprawa ale tak to właśnie bywa jak się trzyma rower na ogólnodostępnej klatce schodowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCOTT26 Napisano 5 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2015 Wiem... i już nigdy więcej bym tak nie zrobił ! Chcę ,żeby wrócił W kamienicy jest domofon, ktory ciagle nie działa - czy mogę ubiegac sie o jakies odszkodowanie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmisiek9612 Napisano 5 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2015 Szczerze wątpię. Nawet jakbyś miał na niego ubezpieczenie od kradzieży to i tak byś nic nie dostał bo ubezpieczyciel zazwyczaj wymaga przechowywania roweru w zamkniętym pomieszczeniu wyposażonym w minimum dwa zamki i to nie byle jakie. Rozumiem że zgłosiłeś sprawę na policję? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCOTT26 Napisano 5 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2015 Tak, tak zglosiłem od razu. Powiedzialem każdy najmniejszy szczegół roweru. Dodatkowo teraz po zamieszczałem ogłoszenia o kradzieży na forach, stronach takich jak olx, gumtree... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmisiek9612 Napisano 5 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2015 (edytowane) Jeszcze możesz go umieścić w takiej bazie http://wrower.pl/porady/baza-rowerow-skradzionych,5680.html ale nikłe są szanse że się odnajdzie... niestety. Pozostało zbierać na nową maszynkę Edytowane 5 Czerwca 2015 przez mmisiek9612 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCOTT26 Napisano 6 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2015 Jeśli ktoś będzie chciał go sprzedać online to są szanse,że go znajdę. Jeśli prywatnie to mniejsze,bo policja nie sprawdzi wszystkich przecież.. Tym razem kupię rower już tańszy za 300, 400zł i nie będę już trzymał na klatce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi