criss20ster Napisano 5 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2015 Witam. Mam kupiony licznik z Lidla marki Cirvit model 103553-14-01 wersja 11/2014. I mam do Was takie pytanie czy mógłby mi ktoś wytłumaczyć te funkcje które w nim są ? TOTALODO TOTAL-TM TRIPDIST MAXSPEED (maksymalna prędkość) prawda ? AVGSPEED (średnia prędkość ) prawda ? TRIPTIME STPWATCH CAL RATE FAT-BURN (ilość spalonego tłuszczu) prawda ? KM+/- TIME+/- SCAN Bardzo bym Was prosił o pomoc w wytłumaczeniu i opisaniu tych funkcji. Dziękuję za zrozumienie i cierpliwość. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phoe Napisano 5 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2015 TOTALODO - dystans całkowity TOTAL-TM - TRIPDIST - dystans danego dnia, musisz raczej sam kasować MAXSPEED (maxymalna szybkość) prawda ? - tak prędkość max AVGSPEED - średnia prędkość TRIPTIME - czas danego dnia - ile jechałeś STPWATCH - stoper? CAL RATE FAT-BURN (ilość spalonego tłuszczu) prawda ? KM+/- - to może być podane + lub - czy jedziesz obecnie szybciej lub wolniej niż twoja prędkość średnia. TIME+/- SCAN - to raczej funkcja że będzie ci licznik wyświetlał wszystkie parametry po kolei, tak w kółko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość tristan Napisano 6 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2015 Nie prościej sprawdzić w instrukcji? > TOTAL-TM - Czas totalny > CAL RATE Kalorie >KM+/- - to może być podane + lub - czy jedziesz obecnie szybciej lub wolniej niż twoja prędkość średnia. Raczej odliczanie KM w dół. Zakładasz sobie ile przejechać i jak dojdzie do 0, to informuje, że cel osiągnięty. >TIME+/- jw, ale czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.