Markovsky Napisano 5 Czerwca 2015 Napisano 5 Czerwca 2015 Siema. Czy bidon z Isostara 1l bedzie dobrze pasowac do koszyka z decathlona , za 15 zl , plastikowy ? Moze ktos ma takie polaczenie ? Ewentualnie jaki inny koszyk pasowalby do tego bidonu ? Dzieki za pomoc
Ipla Napisano 5 Czerwca 2015 Napisano 5 Czerwca 2015 Miałem ten bidon i kupiłem zwykły koszyk aluminiowy który lekko się wyginał i dawał rade.Nigdy bidon nie wypadł. Musisz spojrzeć czy na wysokość będzie pasować bo jak będzie za niski to może "latać".
Ziemko Napisano 5 Czerwca 2015 Napisano 5 Czerwca 2015 Miałem bidon Isostara 0,65 i nie było z nim problemów w połączeniu z żadnym koszykiem.
domwar Napisano 6 Czerwca 2015 Napisano 6 Czerwca 2015 Bidon generalnie powinien pasować do większości koszyków. Pomijając już temat samego koszyka, upewnij się tylko czy taki litrowy wchodzi Ci pod ramę . U mnie np. w starym Leader Foxie wchodził bez problemu, a do Superfly już się nie mieści.
zekker Napisano 6 Czerwca 2015 Napisano 6 Czerwca 2015 Pomyśl też czy faktycznie chcesz taką kobyłę. Duża pojemność przydatna ale wygoda picia podczas jazdy taka sobie.
Hetman Napisano 9 Czerwca 2015 Napisano 9 Czerwca 2015 Bidon jest fajny i jak najbardziej wystarczający ale znam lepsze koszyki - w sensie lepiej trzymające, a to do litrówki jest ważne...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.