Markovsky Napisano 5 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2015 Siema. Czy bidon z Isostara 1l bedzie dobrze pasowac do koszyka z decathlona , za 15 zl , plastikowy ? Moze ktos ma takie polaczenie ? Ewentualnie jaki inny koszyk pasowalby do tego bidonu ? Dzieki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ipla Napisano 5 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2015 Miałem ten bidon i kupiłem zwykły koszyk aluminiowy który lekko się wyginał i dawał rade.Nigdy bidon nie wypadł. Musisz spojrzeć czy na wysokość będzie pasować bo jak będzie za niski to może "latać". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemko Napisano 5 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2015 Miałem bidon Isostara 0,65 i nie było z nim problemów w połączeniu z żadnym koszykiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
domwar Napisano 6 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2015 Bidon generalnie powinien pasować do większości koszyków. Pomijając już temat samego koszyka, upewnij się tylko czy taki litrowy wchodzi Ci pod ramę . U mnie np. w starym Leader Foxie wchodził bez problemu, a do Superfly już się nie mieści. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zekker Napisano 6 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2015 Pomyśl też czy faktycznie chcesz taką kobyłę. Duża pojemność przydatna ale wygoda picia podczas jazdy taka sobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hetman Napisano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 Bidon jest fajny i jak najbardziej wystarczający ale znam lepsze koszyki - w sensie lepiej trzymające, a to do litrówki jest ważne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.