Skocz do zawartości

[rower] Szosa do 3500

Rafolek

Rekomendowane odpowiedzi

Niestety zanim ogarnąłem temat Alure 700 już się wysprzedał i Deccathlon nie planuje ich ponownych dostaw. Pojawił się jednak jego "ulepszony"(?) model ULTRA 700 AF. Praktycznie chyba jest to ten sam rower tylko niestety trochę droższy i ma dodane kolorowe akcenty w malowaniu. 
Jakieś opinie o tym rowerze? link ->> https://www.decathlon.pl/rower-szosowy-ultra-700-af-id_8324331.html

• Mod Team

Nie mogę go polecić z prostej przyczyny - po prostu nie było okazji żeby nim pojeżdzić.

Nie zmienia to jednak faktu,że " ze słyszenia " nowa grupa 105 podobno jest wyrażnie na + w stosunku do starszej.

Jeżeli będzie to Twoja pierwsza szosa i dobierzesz właściwy rozmiar ramy,powinieneś być zadowolony.

• 2 tygodnie później...

Rafolek możesz napisać co to znaczy, że Triban jest bardziej przyszłościowy? Również mam podobny dylemat. Z jedyną opinią o tych rowerach spotkałem się od użytkownika Rulez, który pisał, że 700 ma dziwną geometrię, mniej sportową od 540. Mniej sportową rozumiem jako bardziej komfortową, a nie wiem czy to nie lepiej jak na pierwszą szosę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...