adam00 Napisano 4 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2015 Mam dosyć skomplikowany problem, bo mam dość nietypowy telefon (Modecom) MA on wspomniany w temacie Android 4.2 a wszystkie opaski ktore udało mi się znaleźć są dla androidów >4.3 Nie mam zbyt dużego budżetu (max 150zł?) więc nie wymagam zaawansowanych funkcji, wystarczy mi w miarę dokładna rejestracja tętna no i kompatybilność np z Endomondo. Niestety z tego co zdążyłem się naczytać to jest to sprawa dość losowa więc pewnie zakup przez internet odpada chyba że ktoś jakimś cudem posiada tu taki zestaw? także interesują mnie sklepy z Poznania i okolic, by móc na miejscu przetestować czy działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnyMielony Napisano 5 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2015 Możesz mieć problem. Większość opasek BT obecnie wykorzystuje BT4/LE/SMART. Więc sprzęt w telefonie musi to wspierać, po drugie Android obsługuje BT4 od wersji właśnie 4.3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam00 Napisano 7 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2015 No tak, ale moze jakies starsze wersje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.