akon89 Napisano 4 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2015 Witam. Pół roku temu od dziewczyny dostałem licznik rowerowy KLS bezprzewodowy. Kika dni temu po jeździe po bezdrożach nagle przestał działać tzn. licznik pokazuje na wyświetlaczu dystans i reszte,ale nie pokazuje prędkości i nie nalicza przejechanych KM. Przyczyna podejrzewam,że jest w tym czujnik przy kole. Pierwsze co mi przyszło na mysl bateria i ją wymieniłem,ale nadal nic. Może ktoś wie co może być przyczyną?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phoe Napisano 4 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2015 Wymień baterie w liczniku, ja mam tego Kellysa co ma termometr wbudowany(nie wiem jaki model) już 2x myślałem że jest zepsuty, a wymiana baterii pomogła, 1-szy raz się nie chciał wyłączyć i po tygodniu rozładowała się bateria do końca, wziąłem z starej płyty głównej baterie żeby sprawdzić zamiast kupować nowej, pochodził 2 tyg i przestał własnie że tak powiem działać z czujnikiem przy kole, teraz jak mam obie baterie nowe to działa bez zarzutu z powrotem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akon89 Napisano 5 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2015 Tak to jest wersja z wbudowanym termometrem i właśnie kupiłem nową baterie firmową VARTY i nadal nic jeszcze ją tam mocniej powciskam,ale czarno to widzę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phoe Napisano 5 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2015 te liczniki sa dziwne wiem ze kiedys obwodu kola tez mi nie chcial zapamietac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.