rmn1 Napisano 4 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2015 Cześć, mam sobie korbę FC-M760, w sumie wszystko z nią ok, ale ma 2 wady, jest srebrna i blat 44. Niby jedno i drugie mało istotne (44 na nizinach nie jest złe), ale myśle o wymianie. Jak wymieniać to na czarną, m770 czarnych chyba nie ma? Wydaje mi sie, ze kiedys widziałem, ale to chyba tylko wydawanie;) jak te korby sie mają do tej mojej m760? Najnowsza deorka byłaby najdroższa, ale nowa. Slx nie napisałem bo ten z frezowanymi ramionami mi sie nie podobają... Cos stracę na takiej wymianie? A moze jakiś stary xtr? A moze cos innego do 300zl? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maro41 Napisano 4 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2015 Te korby są praktycznie identyczne, różnią się tylko kilkoma gramami no i może jeszcze wyglądem . Jak miał byś się upierać nad wymianą to sensowniej by było już kupić nową deorkę pod dwa blaty, lecz musiał byś przemyśleć czy takie przełożenia były by dla ciebie dobre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rmn1 Napisano 4 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2015 2 blaty odpadaja, 3x9 mi pasuje i jest nie do zastąpienia napędem 2x9. Czyli zmiana ze starszego xt, na nowe deore nie będzie skrajną głupotą? Minusów brak, i jesli wole czarne i mniej na blacie to same plusy, tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.