funuman Napisano 4 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2015 Cześć. Szukam niedrogiego plecaka biegowo-rowerowego (do 100-130zł). Zależy mi na tym by pomieścił buty, ręczniczek, koszulkę, spodenki i miał dobrą wentylację. Służyłby głównie do krótkich biegów (20km) jak i do sporadycznej jazdy na rowerze. Kompletnie nie wiem jaką pojemność powinien mieć. Oglądałem ostatnie w dekatlonie plecak 9l i wydawał mi się za mały... Nie zależy mi na bukłaku. Co poradzicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sredniaq Napisano 5 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2015 Weź wszystkie rzeczy, które mają zmieścić się w plecaku ze sobą do sklepu i spróbuj zapakować. Potem załóż na plecy i przymierz się, jak będzie leżeć na plecach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ummagumma Napisano 6 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2015 podpinam się żeby nie mnożyć tematów. Znalazłem Deutera Race EXP Air 12l w promo za 239. Czy to już jest cena za którą można brać natychmiast czy jest szansa czasem gdzieś taniej znaleźć (bo nie musi być na teraz) ? Pomijając, że po tym co o nim wyczytałem jest wart każdej złotówki nawet w cenie przed obniżką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wlod123 Napisano 6 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2015 Na sherpa.pl jest za 224,25. Najtaniej można wyrwać w promocjach 3 za 2 (sherpa, 8a, skalnik). Z tym, że trzeba 3 chętnych znaleźć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ummagumma Napisano 6 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2015 fajna cena, dzięki za znalezienie. Nie jestem nowy w internetach a sam nie znalazłem muszę w takim razie przemyśleć sprawę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.