lisek850 Napisano 3 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 Witam zna ktoś namiar na serwis damperów speca we wrocławiu? Jeśli tak to wdzieczny bede na namiar:) a tak poza tym jest latwy sposob na odpowietrzenie?sprawdzenie czy to akurat to...bo cos mi stuka od środka ale jak rozruszam go to wszystko cichnie i chodzi bez zarzutu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 3 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 Nie ma łatwego sposobu, lepiej żeby byle kto nie zabierał się za Braina, od siebie mogę polecić : http://bfgsuspension.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisek850 Napisano 4 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2015 ok dzięki za info napisałem do nich jak to cenowo wygląda... ja znalazłem na dolnym sląsku firme SPIDER SUSPENSION koszt u nich to 220 zł. z gwarancją 3 miesiące lub 11k km.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 4 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2015 Problem w tym, że trzeba wybrać dobry serwis, nie każdy kto obieca, zrobi to dobrze ... co do objawów, to twój Brain raczej długo nie miał serwisu, i brak mu oleju, a to co zostało to kaszana ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisek850 Napisano 4 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2015 a powiesz mi ile kosztuje serwis w firmie ktora podales? mi powiedzieli ze prawdopodobnie zapowietrzony. choc cos mi sie nie zdaje aby tak bylo. Rower z rocznik 2013 i nie był robiony jeszcze serwis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
worms Napisano 2 Października 2015 Udostępnij Napisano 2 Października 2015 Ktoś może robił serwis dampera z 2008 roku, chodzi o uzupełnienie oleju i wymianę pewnie uszczelek, nie wiem jak się do tego zabrać?Ewentualnie sprawdzony i tańszy serwis braina może polecić?Przyznam że od 3 lat śmigam bez serwisu, ale od 3 dni powietrze mi schodzi z dampera w 15 minut i nie da się tak już jeździć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.