Skocz do zawartości

[ok 8000] full enduro - jaki ?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Pośpiech jest fatalnym doradcą. Czytaj jak najwięcej, wybrzydzaj i w międzyczasie zbieraj dodatkowe fundusze (np. na Speca Enduro Comp 29"@155mm). Najwyżej poczekasz na sprowadzenie sprzętu z zagranicy.

Napisano

primo - powtórzę setny raz, że moje ociąganie głównie spowodowane jest tym, że klient który chciał kupić thorxa zrezygnował, a to 3 tyś jest mi niezbędne do zakupu enduro 

secundo - nie mam miejsca na dwa rowery w kawalerce 

p.s. 

i proszę czytać ze zrozumieniem "jestem praktycznie zdecydowany" i "pytam z ciekawości". Wasze zdanie na temat co powinienem kupić już znam i szanuję

Napisano

Przypuszczałem, że fundusze są problemem. Natomiast biorąc pod uwagę jaki mamy czas bo jest naprawdę często "po ptakach" na wymarzony rower to rozchodzi się o to być kupił możliwie najlepszy sprzęt. Dlatego sporo osób poleca finalnie to co poleca. Jak się nie da to po prostu trzeba poczekać na kolejny sezon. Lepsze to niż kupowanie z grubsza słabych i drogich rowerów lub chwytanie się tego co zostało. To sporo kasy i warto porządnie ją ulokować.

Napisano

Przypuszczałem, że fundusze są problemem. Natomiast biorąc pod uwagę jaki mamy czas bo jest naprawdę często "po ptakach" na wymarzony rower to rozchodzi się o to być kupił możliwie najlepszy sprzęt. Dlatego sporo osób poleca finalnie to co poleca. Jak się nie da to po prostu trzeba poczekać na kolejny sezon. Lepsze to niż kupowanie z grubsza słabych i drogich rowerów lub chwytanie się tego co zostało. To sporo kasy i warto porządnie ją ulokować.

nie było co przypuszczać ponieważ wspominałem o tym nie raz i nie dwa  :thumbsup:  co do reszty, to całkowicie się zgadzam, choć wciąż mam nadzieję w tym sezonie wypróbować moje nowe enduro  :icon_cool:

Napisano

Tak teraz w związku ze zbieraniem funduszy skojarzyłem, że pod koniec wakacji Giant wypuszcza "ochłapy" z nowej kolekcji 2016 i nie wiem czy nie było by dobrym pomysłem załapać się na to. Warunek jest tylko jeden czyli "zmolestować" w odpowiednim czasie odpowiednią osobę bo zainteresowanie będzie spore. Trochę czasu jest więc warto temat przemyśleć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...