Rulez Napisano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 A może on jednak nie chce Reigna mimo waszych nacisków ... albo inaczej, im większy nacisk, tym większy opór ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maroko777 Napisano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 Chyba trafiłeś w 10tkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galvatron Napisano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 Pośpiech jest fatalnym doradcą. Czytaj jak najwięcej, wybrzydzaj i w międzyczasie zbieraj dodatkowe fundusze (np. na Speca Enduro Comp 29"@155mm). Najwyżej poczekasz na sprowadzenie sprzętu z zagranicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beskid Napisano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 Nie ma to jak cenna rada zwłaszcza dotycząca fulla 29er. Więcej nie ciągnę tematu bo robi się po prostu zabawnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parasite Napisano 10 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 primo - powtórzę setny raz, że moje ociąganie głównie spowodowane jest tym, że klient który chciał kupić thorxa zrezygnował, a to 3 tyś jest mi niezbędne do zakupu enduro secundo - nie mam miejsca na dwa rowery w kawalerce p.s. i proszę czytać ze zrozumieniem "jestem praktycznie zdecydowany" i "pytam z ciekawości". Wasze zdanie na temat co powinienem kupić już znam i szanuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beskid Napisano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 Przypuszczałem, że fundusze są problemem. Natomiast biorąc pod uwagę jaki mamy czas bo jest naprawdę często "po ptakach" na wymarzony rower to rozchodzi się o to być kupił możliwie najlepszy sprzęt. Dlatego sporo osób poleca finalnie to co poleca. Jak się nie da to po prostu trzeba poczekać na kolejny sezon. Lepsze to niż kupowanie z grubsza słabych i drogich rowerów lub chwytanie się tego co zostało. To sporo kasy i warto porządnie ją ulokować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parasite Napisano 10 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 Przypuszczałem, że fundusze są problemem. Natomiast biorąc pod uwagę jaki mamy czas bo jest naprawdę często "po ptakach" na wymarzony rower to rozchodzi się o to być kupił możliwie najlepszy sprzęt. Dlatego sporo osób poleca finalnie to co poleca. Jak się nie da to po prostu trzeba poczekać na kolejny sezon. Lepsze to niż kupowanie z grubsza słabych i drogich rowerów lub chwytanie się tego co zostało. To sporo kasy i warto porządnie ją ulokować. nie było co przypuszczać ponieważ wspominałem o tym nie raz i nie dwa co do reszty, to całkowicie się zgadzam, choć wciąż mam nadzieję w tym sezonie wypróbować moje nowe enduro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beskid Napisano 17 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 Tak teraz w związku ze zbieraniem funduszy skojarzyłem, że pod koniec wakacji Giant wypuszcza "ochłapy" z nowej kolekcji 2016 i nie wiem czy nie było by dobrym pomysłem załapać się na to. Warunek jest tylko jeden czyli "zmolestować" w odpowiednim czasie odpowiednią osobę bo zainteresowanie będzie spore. Trochę czasu jest więc warto temat przemyśleć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.