peelee Napisano 3 Czerwca 2015 Napisano 3 Czerwca 2015 Witam Nie wiem czy to jakieś fatum czy jakaś wada, posiadam hamulce M675 + klocki SHIMANO F03C metaliczne. Wczoraj przy zjeździe (kamienista droga) trochę wytelepało na dole chcę hamować a klamka miękka ale się zatrzymałem zaglądam co się stało a tu odpadła okładzina z jednego klocka przy przednim kole. Po powrocie do domu wymieniłem akurat miałem nowy komplet. Dzisiaj wybrałem się w tą sama trasę i dokładnie w tym samym miejscu ten sam problem lecz z tylnym kołem. Nie wiem czy ktoś miał podobny problem, czy to jakieś fatum a może zmienić trasę? Cytuj
rzezniol Napisano 3 Czerwca 2015 Napisano 3 Czerwca 2015 Tylko ze to akurat nic śmiesznego i aż dziw bierze ze sh*tmano wypuściło aż taki sh*t ! Pozdro Cytuj
KartofeL Napisano 3 Czerwca 2015 Napisano 3 Czerwca 2015 Napisz do Shimano maila i zdjęcia dołącz, opisz dokładnie wszystkie szczegóły, może im nawet wyślij te klocki. Niech zbadają sprawę zanim się ktoś zabije z tego powodu. Cytuj
Mod Team michuuu Napisano 3 Czerwca 2015 Mod Team Napisano 3 Czerwca 2015 Strach się bać normalnie. Cytuj
Rulez Napisano 3 Czerwca 2015 Napisano 3 Czerwca 2015 Takie wady to się akurat zdarzać nie powinny. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi