mazilo Napisano 3 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 Posiadam rower Evado 2.0 z 2013 i chcę wymienić amortyzator do max 600zł .Przeznaczenie mieszane- asfalt,las,góry. Proszę o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Budzik1502 Napisano 5 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2015 Tu masz nowy, powietrzny za 559 zeta. Do tego jakaś tania pompka i zmieścisz się w budżecie. http://www.activia.sgl.pl/cena/amortyzatory-suntour/ncx/28-cali_amortyzator-suntour-ncx-drl-air-dysk-czarny-2015/871 Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mazilo Napisano 5 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2015 Mam rozumieć ze na bank bedzie pasował do mojego roweru ?? I z montażem hamulców nie bedzie problemów ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 6 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2015 Sam to tez sprawdziłem i bez problemu będzie ci pasowal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.