Boxx Napisano 2 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 Witam. Opłaca się kupić ten rower http://allegro.pl/show_item.php?item=5406264817 ? Dodam że jestem z kielc i wszystko by się odbyło poza allegro więc pewnie coś uda się z ceny zejść Proszę o szybkie odpowiedzi bo zależy mi na czasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garlock Napisano 2 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 Chyba ktoś bardzo mocno podpadł żonie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boxx Napisano 2 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 @@Garlock, co masz na myśli przez swoją odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garlock Napisano 2 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 Nowy, prawie nie jeżdżony rower sprzedawany za pół ceny...Może to był nietrafiony zakup, a może żona się wściekła na męża i pod jego nieobecność sprzedaje jego ulubioną zabawkę. Ja tak kiedyś o mało nie kupiłem forda Mustanga za grosze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boxx Napisano 2 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 @@Garlock, zatem opłaca się za takie pieniądze kupować go ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 2 Czerwca 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 Tjaaa...przebieg 200km. Sama owijka zdradza, że sprzedawca nie pisze prawdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kforum1 Napisano 3 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 Też mi to śmierdzi "te 200km" Poza tym rower porysowany i brudny jak od jakiegoś flejtucha. Mój ma 2 lata i 5 tyś a wygląda dużo lepiej niż ten,.................dużo lepiej? wygląda jak nowy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pedalarz Napisano 3 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 Dokładnie obejrzałbym napęd, a jeszcze dokładniej widelec, bo możliwe, że rower zaliczył wywrotkę. I nie ma mowy, żeby ten rower miał przejechane 200km. Nawet jeśli właściciel siadał na niego z rękami uwalonymi błockiem po przekopaniu grządek owijki nie powinnny tak wyglądać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boxx Napisano 3 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 Kupno roweru nie powiodło się - pan odwołał spotkanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.