Pabi Napisano 2 Czerwca 2015 Napisano 2 Czerwca 2015 Cześć wszystkim, planuję zakup roweru, interesuję mnie MTB głównie drogi polne, szutry itp. Od czasu do czasu mam zamiar się wybrać do lasu i czasami lekko skoczyć, czasami szybciej zjechać. Oglądałem dzisiaj Kross'a R3 i powiem, że bardzo mi się spodobał. Mam 177cm wzrostu. Chciałbym prosić o jakąś alternatywę dla podanego modelu. Nie chcę sprowadzać z żadnych sklepów internetowych, a u mnie ten rower kosztuję 2500zł a na ceneo 1700. Dlatego też szukam alternatywy bo mam wrażenie, że przepłacę. Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi. Ps. Dodam, że te 2500zł to kwota jaką chciałbym wydać, ale jeżeli będzie coś dużo lepszego za te 2700-2800 to też nie ma problemu.
Root Admin Mieciu Napisano 2 Czerwca 2015 Root Admin Napisano 2 Czerwca 2015 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.