samson09 Napisano 2 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 Witam chcialbym kupic uzywana szosowke bo nowe to niestety za drogi wydatek dla mnie. Do jazdy okazjonalnej w weekendy po 60- 100 km. Czy w tej cenie znajde cos lepszego niz triban 300 z 2014? Bo na allegro mozna juz kupic za 1000-1200. Dzieki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
samson09 Napisano 3 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 Ktos cos? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jazda_w_2_stylach Napisano 3 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 http://olx.pl/m/oferta/szosa-campagnolo-davinci-kolarzowka-CID767-IDabNHr.html Rower mojego znajomego, dbał o niego, a rower naprawdę mało jeżdżonu. Jeśli jesteś z okolicy to zejdzie z ceny. Polecam[emoji5] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
samson09 Napisano 3 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 To niby lepszy wybor od tribana 300? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
severian Napisano 4 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2015 No,wiesz -w takim budżecie nic sensownego nie kupisz.Możesz brać cokolwiek i tak będziesz niezadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
samson09 Napisano 4 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2015 To bedzie moja pierwsza szosowka. Jezdzic bede sporadycznie, ot tak w weekend po paredziesiat km wiec czy az naprawde te tribany 300 sa tak zle ze bede zalowac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.