momosik Napisano 2 Czerwca 2015 Napisano 2 Czerwca 2015 Drodzy forumowicze,mam do was pytanie i liczę na waszą pomoc.Po około miesięcznym użytkowaniu Cuba Tonopaha 2015 na ramie w okolicy pancerzy linek (załączyłem zdjęcie poglądowe) pojawiły mi się przetarcia lakieru i lekkie wyżłobienie Czy taką historię obejmuje gwarancja? Czy to będzie bezskuteczna walka? Wcześniejszy rower użytkowałem około 12 lat temu, w nim tego typu problemow nie mialem. Gdybym wiedział, że coś takiego się zdarza w nowych typach rowerów to bym skutecznie zabezpieczył to miejsce
Marcin9 Napisano 2 Czerwca 2015 Napisano 2 Czerwca 2015 Gwarancja tego nie obejmuje bo jest to uszkodzenie mechaniczne. Jeśli chcesz uniknąć dalszych uszkodzeń to naklej naklejki ochronne np takie Ps. Popraw temat [ ]
Root Admin Mieciu Napisano 2 Czerwca 2015 Root Admin Napisano 2 Czerwca 2015 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.