Pol Napisano 2 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 Cześć, Przymierzam się do zakupu oświetlenia na przód i tył (prawodpodobnie Scream + WALL-e) ale moją uwagę przykuł Falcon Eye [L-FE52]. Czy ktoś miał styczność z tym modelem i czy jest wart swojej ceny (~60zł)? Czy ten wskaźnik laserowy jest dobrze widoczny czy to tylko zbędny bajer? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 2 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 A że niby ten wskaźnik laserowy to jakaś nieprzekraczalna bariera dla idiotów (a jest ich niemało) w stalowych czteri i więcej kołowych puszkach ? Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pol Napisano 2 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 Chodzi bardziej o widoczność z perspektywy kierowcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolekanabolek Napisano 2 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 gdzieś czytałem opinie, bodajże na ceneo, że jak się kręci pedałami to się zasłania laser i na drodze nie ma ciągłej linii tylko co chwila jest przerywana http://www.ceneo.pl/23641663#tab=reviews_scroll opinia może dotyczyć innego modelu, nie wiem czy wszystkie mają taki feler Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.