Eper Napisano 1 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2015 Witam po długiej przerwie na forum Zmieniam ramę i dlatego muszę przerzucić się na hydrauliki. Potrzebuję kompletu na tył, z tarczą i adapterem, w budżecie ok. 300zł. Myślałem nad Shimano m615 lub 675. Niestety bardzo dawno nie śledziłem ani forum, ani nowinek więc nie wiem co teraz będzie najlepsze w tej kasie. Zależy mi na dużej mocy, aktualnie mam bardzo mocne Vki, dlatego wolałbym utrzymać siłę hamowania Bardzo proszę o pomoc zarówno w wyborze hamulca jak i doborze do niego tarczy i adaptera.Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beskid Napisano 1 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2015 Na metalicznych klockach 615-ki mają od groma mocy. Tym bardziej jak chodzi o tył gdzie poza górami jest to pomocniczy hamulec. Tarcze w zupełności zwykła Deorka wystarczy tylko pytanie pod jakie mocowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 1 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2015 Mocowanie 6 śrub, a powiedz mi jak sprawa wygląda z adapterem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beskid Napisano 2 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 Nie wiem jaką posiadasz ramę a raczej jaki standard mocowania. Nowsze konstrukcje ram mają często Post Mount a starsze IS. Tarczę sobie kup SLX'a SM-RT66. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 18 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 W końcu padło na XT 785 (udało się taaaanio wyrwać nówkę), RT66, i metaliczne klocki. Jest ŻYLETA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.