Nugosz Napisano 1 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2015 Witam Czy ktoś próbował lub wie czy czujnik prędkości z ROX10 o taki współpracuje bez problemów z Garminem Edge 500?W teorii Edge powinien łapać sygnał z czujnika prędkośći ROX10 bo oba są w technologii ANT+, ale czy tak jest faktycznie? Próbował ktoś, a może ktoś ma zarówno ROX10 jak i jakiegoś Garmina i byłby w stanie spradzić czy oba współdziałają? Z góry dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 1 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2015 Skoro oba działają w protokole ANT+ to muszą się połączyć bez względu na różnych producentów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nugosz Napisano 1 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2015 Tak, tego się domyślam. Pytanie jest jest dodatkowe, jak z dokładnością wskazań będzie? O ile ktoś miał okazję próbować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MKce Napisano 5 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2015 Witaj, ja jeżdżę dokładnie na takim zestawie. Wszystko działa perfekcyjnie, z czujnikiem nie miałem żadnych problemów. Wybrałem go ze względu na możliwość zamocowania na przednim kole no i również bdb jakość wykonania. Garmin szybko go znalazł i przy każdym włączeniu garmina od razu znajduje czujnik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.