Lai Napisano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 Witam, potrzebuję dowiedzieć się ile kosztują ww manetki, ponieważ moje zniszczyły się przy glebie i rower stoi w serwisie. Szukałem tej ceny długo (google, to forum, sklepy rowerowe) i nic. Chce wiedzieć ile one kosztują zanim zapłace gościom w serwisie, nie chce zostać oszukanym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spider Napisano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 Powinny być tańsze od sramów x-7 (ok.130zł na allegro) ,ale nei wiem ile sobie serwis "do kieszeni" bierze ,jak będą chcieli dużo -czyt. ok 130zł. to kupi X-7 na allegro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
astronaut Napisano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 U mnie w mieście chcieli 109zł i tyle wynosi "cena katalogowa". Na allegro powinno dać się je "złapać" za ~80zł + wysyłka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lai Napisano 2 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 No to dobrze, bo dzwonili ze jest gotowe i kosztuje 111zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.