uslugifoto Napisano 1 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2015 (edytowane) Witam, czy cena 1250 zł za nowego FOX-a 32 Float 29" CTD 100mm QR 2013 jest OK? A może jest coś, co się bardziej opłaca w podobnej cenie? W innym rowerze mam Rock Shox Reba RL 29er 100mm, jak się mają te dwa amorki do siebie? Edytowane 1 Czerwca 2015 przez uslugifoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uslugifoto Napisano 2 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 Naprawdę nikt, nic? Dodam jeszcze że amor w wersji Factory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 2 Czerwca 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 Masz jakieś problemy z Rebą? Jeśli jesteś z reby zadowolony i jesteś jej pewny, to nie widzę sensu wymieniać na Foxa . Teoretycznie Factory to najwyższa seria w Foxie i , podobno, najlepiej pracująca. Pomijam już,że Foxy 2013 raczej nie są szczytem sztywności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uslugifoto Napisano 2 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 (edytowane) Masz jakieś problemy z Rebą? Jeśli jesteś z reby zadowolony i jesteś jej pewny, to nie widzę sensu wymieniać na Foxa . Teoretycznie Factory to najwyższa seria w Foxie i , podobno, najlepiej pracująca. Pomijam już,że Foxy 2013 raczej nie są szczytem sztywności. Sęk w tym że mam dwa rowery. W Radonie mam fabrycznie Rebę a w ramie Cube LTD spadek po Agangu, czyli RST First F1 80mm, czy jak on tam się zwie. Zastanawiałem się czy kupić drugą Rebę czy może skorzystać z promocji na tego Fox-a. Ostatecznie chciałbym mieć dwa podobne rowery (takie widzi mi się ) Generalnie czy praca tych amortyzatorów to podobna klasa, czy za 1250 zł ten Fox będzie OK czy może lepiej za te pieniążki kupić coś innego, a może w ogóle lepiej dołożyć bo w odległości 200 - 400 zł są sprzęty o dwie klasy lepsze? Z kolei więcej niż 2 tys bym nie chciał wydać. Edytowane 2 Czerwca 2015 przez uslugifoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modrzew Napisano 2 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 Cena IMHO fajna, tylko czemu to nie ma przy tych wszystkich bajerach sztywnej osi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uslugifoto Napisano 2 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 Cena IMHO fajna, tylko czemu to nie ma przy tych wszystkich bajerach sztywnej osi? Pewnie dlatego cena taka fajna, poza tym mam już cztery koła i Rebę też QR 9mm, zawsze to jakaś uniwersalność i wymienność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi