Skocz do zawartości

[Rower MTB]Bergamont ROXTAR 3.0

Hynhus

Rekomendowane odpowiedzi

Szczerze?

To wolałbym kupić używany z lepszym osprzętem niż te"cudo"... A jeśli ma być nowy to w tej kwocie można coś lepszego znaleźć z oferty silverback.. Jest trochę tego na allegro..

No ale części zamontowane na rowerze będą nowe, jak coś padnie to jest gwarancja. Do allegro jestem trochę zgorszony po moim ostatnim zakupie. [emoji19] wiem ze można,coś kupić używanego ale wole nowy... I na ten cel posiadam 500€

Gwarancja i rower to są 2 różne rzeczy, zwykle z twojej winy jednak, a tego nie obejmuje gwarancja. Pomijając już że musisz rower serwisować zgodnie z zaleceniami producenta żeby gwarancja była ważna.

I jak trochę więcej jeździsz, to jak kupisz rower na amortyzatorze olejowym będziesz żałował tak samo jak ja - działa tragicznie, brak możliwości jakiejkolwiek regulacji.

Gwarancja i rower to są 2 różne rzeczy, zwykle z twojej winy jednak, a tego nie obejmuje gwarancja. Pomijając już że musisz rower serwisować zgodnie z zaleceniami producenta żeby gwarancja była ważna.

I jak trochę więcej jeździsz, to jak kupisz rower na amortyzatorze olejowym będziesz żałował tak samo jak ja - działa tragicznie, brak możliwości jakiejkolwiek regulacji.

No wiadomo ze zgodnie z zaleceniami producenta...

A widelec w tym rowerku jest taki: http://www.srsuntour-cycling.com/cs/bike/forks/XCT-DS-100mm-27-5-4678.html raczej hydraulik nie jest to.

A rowerek posiadam już od 4 dni. I jestem bardzo zadowolony [emoji5]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...