Hynhus Napisano 1 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2015 Witam Jestem tu nowy na forum i nie bardzo wiem jaki rower wybrac. Co sadzicie o rowerze firmy BERGAMONT model ROXTAR 3.0 pod wzgledem technicznym. adres producenta: http://www.bergamont.de/bikes/mtb-hardtail/allround-275/roxtar-30-c1/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cr4zylucky Napisano 1 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2015 Szczerze? To wolałbym kupić używany z lepszym osprzętem niż te"cudo"... A jeśli ma być nowy to w tej kwocie można coś lepszego znaleźć z oferty silverback.. Jest trochę tego na allegro.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hynhus Napisano 1 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2015 Szczerze? To wolałbym kupić używany z lepszym osprzętem niż te"cudo"... A jeśli ma być nowy to w tej kwocie można coś lepszego znaleźć z oferty silverback.. Jest trochę tego na allegro.. No ale części zamontowane na rowerze będą nowe, jak coś padnie to jest gwarancja. Do allegro jestem trochę zgorszony po moim ostatnim zakupie. [emoji19] wiem ze można,coś kupić używanego ale wole nowy... I na ten cel posiadam 500€ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phoe Napisano 3 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 Gwarancja i rower to są 2 różne rzeczy, zwykle z twojej winy jednak, a tego nie obejmuje gwarancja. Pomijając już że musisz rower serwisować zgodnie z zaleceniami producenta żeby gwarancja była ważna. I jak trochę więcej jeździsz, to jak kupisz rower na amortyzatorze olejowym będziesz żałował tak samo jak ja - działa tragicznie, brak możliwości jakiejkolwiek regulacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hynhus Napisano 7 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2015 Gwarancja i rower to są 2 różne rzeczy, zwykle z twojej winy jednak, a tego nie obejmuje gwarancja. Pomijając już że musisz rower serwisować zgodnie z zaleceniami producenta żeby gwarancja była ważna. I jak trochę więcej jeździsz, to jak kupisz rower na amortyzatorze olejowym będziesz żałował tak samo jak ja - działa tragicznie, brak możliwości jakiejkolwiek regulacji. No wiadomo ze zgodnie z zaleceniami producenta...A widelec w tym rowerku jest taki: http://www.srsuntour-cycling.com/cs/bike/forks/XCT-DS-100mm-27-5-4678.html raczej hydraulik nie jest to. A rowerek posiadam już od 4 dni. I jestem bardzo zadowolony [emoji5] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cr4zylucky Napisano 7 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2015 A co masz powiedzieć, ten wideł to raczej "atrapa" amortyzatora.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hynhus Napisano 7 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2015 A co masz powiedzieć, ten wideł to raczej "atrapa" amortyzatora..Do takiej jazdy na rowerze jaka ja prowadzę w zupełności mi wystarczy taka atrapa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.