Skocz do zawartości

[Buty] Shimano SPD footwear, pomoc w ustaleniu modelu

model3100

Rekomendowane odpowiedzi

Szanowni Rowerowicze,

zwracam się do Was z ogromną prośbą o pomoc w ustaleniu rocznika pochodzenia i modelu niniejszych butów. Buty wyglądają mi na dość dobre kondycyjnie lecz model wydaje mi się że jest starodawny ze względu na dwa paski rzepów zamiast trzech, które są obecnie montowane w obuwiu SPD firmy Shimano. Czy ktoś z Państwa może pomóc mi ustalić na jakie lata wyszedł ten model i jaki to model? Mi wygląda na lata 2009-2011 i model jest to raczej niska półka w przedziale do 300zł (nowe).

Według sprzedającego wkładka powinna być dla mnie idealna bo ma 27,5cm czyli tyle ile noszę normalnie w butach z grubą skarpetą forte :) 

258148433_1_644x461_buty-shimano-footwea

258148433_2_644x461_buty-shimano-footwea

258148433_4_644x461_buty-shimano-footwea

258148433_5_644x461_buty-shimano-footwea

Dzięki za pomoc,

Pozdrawiam,

Przemek.

Dobra to teraz sytuacja się zmieniła. Buty kupiłem rozmiar 43 wkładka długości 27,5 cm. Odmówię dziś modlitwę w intencji tego, aby były dobre.

Moja prośba o pomoc w ustaleniu modelu i rocznika produkcji jak najbardziej aktualna. 

Bardzo zależy mi na tym, abym wiedział co kupiłem na pierwszy swój but SPD w życiu :)

Za pomoc w ustaleniu rocznika przekazuję 1 pkt. reputacji bez gadania, ewentualnie stawiam realne piwo (Warszawa Ursynów) lub przekazuję równowartość piwka na konto osoby która mi pomoże w ustaleniu tego aspektu :) Ewentualnie  mogę zoferować wspólną przejażdżkę Ursynów, Mokotów, Kabaty :)

Dziękuję z góry jak mało który,

Pozdrawiam,

Przemek.

U mnie słowo droższe od pieniędzy ! Browarek dla Ciebie już się chłodzi :-) Mam nadzieję, że lubelska Perła wśród piw przypadnie Ci do gustu.

P.S Tym, że buty są z 2004 raczej mnie nie pocieszyłeś :-(  trzymają się jakby w styczniu tego roku zostały kupione :-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...