model3100 Napisano 1 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2015 Szanowni Rowerowicze, zwracam się do Was z ogromną prośbą o pomoc w ustaleniu rocznika pochodzenia i modelu niniejszych butów. Buty wyglądają mi na dość dobre kondycyjnie lecz model wydaje mi się że jest starodawny ze względu na dwa paski rzepów zamiast trzech, które są obecnie montowane w obuwiu SPD firmy Shimano. Czy ktoś z Państwa może pomóc mi ustalić na jakie lata wyszedł ten model i jaki to model? Mi wygląda na lata 2009-2011 i model jest to raczej niska półka w przedziale do 300zł (nowe). Według sprzedającego wkładka powinna być dla mnie idealna bo ma 27,5cm czyli tyle ile noszę normalnie w butach z grubą skarpetą forte Dzięki za pomoc, Pozdrawiam, Przemek. Dobra to teraz sytuacja się zmieniła. Buty kupiłem rozmiar 43 wkładka długości 27,5 cm. Odmówię dziś modlitwę w intencji tego, aby były dobre. Moja prośba o pomoc w ustaleniu modelu i rocznika produkcji jak najbardziej aktualna. Bardzo zależy mi na tym, abym wiedział co kupiłem na pierwszy swój but SPD w życiu Za pomoc w ustaleniu rocznika przekazuję 1 pkt. reputacji bez gadania, ewentualnie stawiam realne piwo (Warszawa Ursynów) lub przekazuję równowartość piwka na konto osoby która mi pomoże w ustaleniu tego aspektu Ewentualnie mogę zoferować wspólną przejażdżkę Ursynów, Mokotów, Kabaty Dziękuję z góry jak mało który, Pozdrawiam, Przemek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin9 Napisano 2 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 Sprawdź czy na języku nie mam modelu buta. Często tam jest ukryty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 2 Czerwca 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 To jest stary model, Shimano SH-M071 z 2004r. albo nawet trochę wcześniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin9 Napisano 2 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 Z tego ogłoszenia je kupiłeś? Jeśli tak to przepłaciłeś za tą cenne można mieć nowe np takie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
model3100 Napisano 3 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 Dziękuję za pomoc Panowie! Model się zgadza i jest to SH-M071. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 3 Czerwca 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 Model się zgadza i jest to SH-M071. Stawiasz browara Szeryfie!Jak będę w W-wa, to dam znać i zgłoszę się po odbiór nagrody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
model3100 Napisano 3 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 U mnie słowo droższe od pieniędzy ! Browarek dla Ciebie już się chłodzi :-) Mam nadzieję, że lubelska Perła wśród piw przypadnie Ci do gustu. P.S Tym, że buty są z 2004 raczej mnie nie pocieszyłeś :-( trzymają się jakby w styczniu tego roku zostały kupione :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.