kemot1974 Napisano 1 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2015 cześć, jak w temacie 12-14.06 jedziemy z Kolegami szlakiem Orlich Gniazd Częstochowa- Kraków ( szlak pieszy) i szukamy poleconych noclegów ( każda agroturystyka) z możliwością bezpiecznego przechowania rowerów ( nocą). Jeżeli możecie coś polecić , z góry dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boogeyman Napisano 2 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 Kolego, w noclegach nie pomogę, ale mam pytanko o samą wyprawę. Szlak Orlich Gniazd planuję też w tym roku, kumpel z którym miałem jechać coś nie może się zdecydować, więc co byście powiedzieli na dodatkowego kompana? Jeśli ok, to napisz proszę w skrócie jak widzicie ten wyjazd, o której ruszacie z poznania itp. Oraz jakie planujecie tempo, jakie rowery itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purgalm Napisano 3 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 Ja jadę jutro ten szlak (Kraków -> Częstochowa). Mam zarezerwowane dwa noclegi w agroturystykach. Dam znać po powrocie jak to wyszło. Przypomnij tylko proszę, najlepiej PM żebym dostał powiadomienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
walek809 Napisano 3 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 Tez mam w planach. Chętnie lukne foto relacje i jakiś opis trasy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kemot1974 Napisano 3 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 dzięki za info, dzisiaj kolega zarezerwował noclegi, ale z chęcią zapytam jak Twoje kwatery, my ruszamy z Poznania w przyszły czwartek, początek trasy w Częstochowie, pozdrawiam. PS. Jak możesz to napisz kilka słów po powrocie,dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.