cesi99 Napisano 31 Maja 2015 Udostępnij Napisano 31 Maja 2015 Tak jak w temacie... Czy mógłby mi ktoś ułożyć plan treningowy, jeżeli chcecie jakieś szczegóły o wynikach albo coś innego to pisać pw albo tutaj... Jak coś najwięcej zrobiłem 52km w 2h 6min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buno Napisano 31 Maja 2015 Udostępnij Napisano 31 Maja 2015 Masz 15 lat i zostało ci jakieś 60 lat życia na jazdę z planem Nie musisz się naprawdę takimi rzeczami ograniczać, chyba że jesteś super mega pro, ale wtedy miałbyś teamowego trenera Zrób w tygodniu raz interwały, raz długą jazdę, raz średnią szybką i odpoczywaj między tym. Między nie możesz wpleść luźne przejażdżki ze znajomymi. Do czego chcesz trenować? XC, maratony, szosa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cesi99 Napisano 31 Maja 2015 Autor Udostępnij Napisano 31 Maja 2015 Tak naprawdę do niczego, chcę dla sb trenować żeby mieć zajęcie, bo choćby nawet w mojej okolicy żadnych zawodów nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.