anikiej Napisano 30 Maja 2015 Udostępnij Napisano 30 Maja 2015 WItam Jestem maniakiem rowerowym i zastanawiam się nad kupnem kolarzówki. o ile o rowerach trekingowych wiem co nie co gdyż na nich jeżdzę to o szosie nie mam zielonego pojęcia. Ktoś doradzi czy to dobry zakup , ewentualnie ile ten rower może kosztowac ? http://allegro.pl/show_item.php?item=5407521522 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 30 Maja 2015 Udostępnij Napisano 30 Maja 2015 a ile masz na szosę? za ile chciałbyś tego z allegro kupić? Jeśli masz 4k to warto szukać czegoś nowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anikiej Napisano 30 Maja 2015 Autor Udostępnij Napisano 30 Maja 2015 Witam Chciałbym wydać jak najmniej do 3k. To będzie mój drugi rower więc tylko czasami wyskoczyć i wrócić. Może z czasem jako rower docelowy. Akurat takie znalazłem i oglądałem go wygląda dość dobrze i mało waży. Niestety nie wiem czy to dobra okazja i ile coś takiego może być warte. Na allegro jest dużo innych opcji ale nie wiem czym się sugerować. Na tym canondale jeździłem już i całkiem całkiem. Proszę o pomoc dla doświadczonego ale początkującego na szosie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.