Skocz do zawartości

[opony] jakie sliki do obreczy 559x18 w góralu

wisnia23

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

Chciałbym w swoim góralu zmienić opony na takie które miałby jak najmniejszy opór. W tej chwili na tej obręczy mam założoną oponę 54x559 i jest to typowa opona w góry. Teraz chciałbym zmienić je na typowe sliki. Czy możecie pomóc mi w doborze opony?? Jakie opony mam zakupić by jazda na asfalcie była przyjemnością. Rozmiar obręczy to 559x18 w numeracji ISO.

Pozdrawiam

Arek

Napisano

Jak tylko na asfalt, to np. Maxxis Detonator, jak też na drogi polne i leśne, to semislick jakiś.

Napisano

Maniak, wiem co to są google.... po prostu nie znam się na doborze opon do felg po prostu jestem zielony z tego. jak nie chcesz to nie pomagaj... jakbym wiedział co i jak to bym nie pisał posta. Chciałbym aby ktoś mi dał jakąś propozycje jakie mogę najcieńsze wsadzić na tą obręcz aby fajnie się smigało na nich na asfalcie i nie wyglądało to za śmiesznie na góralu.

Napisano

Wygląd to rzecz względna, wystarczy użyć Google i pierwszy lub drugi link pokazuje, jakie szerokości będą pasować.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...