Kapibara Napisano 30 Maja 2015 Udostępnij Napisano 30 Maja 2015 Witam, amortyzator w moim rowerze (cross, koła 28") kończy swoje życie - luzy zaczynają być odczuwalne w takim stopniu, że boję się o swoje zęby. Jest to jakiś model Suntour, jednak modelu nie potrafiłem ustalić ale to chyba nieistotne. Chciałbym wymienić go na jakiś w miarę estetyczny, czarny widelec sztywny, jednak mój budżet to tylko 150 - 200zł. Nie byłem jeszcze w sklepie rowerowym, wolę najpierw znaleźć interesujące widły w Internecie i ze świadomością ich ceny dopiero zapytać o propozycje w sklepie stacjonarnym. Stery to 1 1/8" Ahead, hamulce niestety v-brake więc potrzebne są piwoty. To wszystkie potrzebne wymiary? Rower wygląda tak: Ze względu na cenę jestem gotów kupić widelec aluminiowy, jestem świadomy jego sztywności, ale jeśli jakimś cudem za te pieniądze można dostać coś ze stali to oczywiście wybiorę tę opcję. Czy jesteście w stanie mi coś polecić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.