djpit Napisano 30 Maja 2015 Udostępnij Napisano 30 Maja 2015 Szukam chętnych tak do 30 lat do jazdy po Warszawie i odkrywania nowych ciekawych miejsc Jazda raczej rekreacyjna, ale do obgadania Mile widziane również Panie : ) Zapraszam do kontaktu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcino1983 Napisano 2 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 Siema:) Ja mam co prawda 31 lat ale byłbym chętny jeśli stworzy sie mała grupka:) Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkoZZZZ Napisano 2 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 Jak cześć Warszawy? Jak Bemowo lub Wola, to mi pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcino1983 Napisano 2 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 Ja przeskakuje tylko przez tunel na Dźwigowej i jestem na Bemowie wiec blisko:) To co? Jest nas już 3 ? Moze w czwartek można byłoby jakąś wycieczke zorganizować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkoZZZZ Napisano 2 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 Ja będę dopiero w przyszłym tygodniu, więc mogę się ustawić na wtorek lub środę. Jak coś to jestem chętny na trasy 30 do 60 km:) Można się na privie wymienić komórami i organizować jazdy Ad Hoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.