cesi99 Napisano 30 Maja 2015 Udostępnij Napisano 30 Maja 2015 wiem ze to nie jest profesjonalny plan treningowy, ale sam sb ułożyłem i nwm czy jest db... Proszę o jakieś poprawki albo coś... Pon.Mala trasa (u mnie jakies 30km) Wt. Podjazdy Śr. Duza trasa (50-60km) Czw. Interwaly Pt. Mala trasa Sob. Duza trasa Niedz. Podjazdy Jeżeli ktoś cos by zmienil, dodal niech napisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robert3171100 Napisano 30 Maja 2015 Udostępnij Napisano 30 Maja 2015 Jakby nie patrzeć to brak tu regeneracji, zależy też w jakich strefach tętna trening i jak bardzo wyczerpujący i oczywiście brak danych, które mogłyby pomóc bardziej doświadczonym w tym temacie tyle ode mnie ja bym dał jeszcze regeneracji troche. Mimo wszystko jest to tak naprawdę kluczowa sprawa w rozwoju. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.