mklos1 Napisano 30 Maja 2015 Udostępnij Napisano 30 Maja 2015 Koleżanki i Koledzy! Problemu jeszcze potencjalnie nie ma, bo odległość zębów od klatki jest w miarę ok, ale jeżeli zajdzie potrzeba opuszczenia przerzutki w dół, to będę miał problem. Przerzutka SRAM X9 down swing, teoretycznie do korby 42T (czyli komponenty się zgadzają). Spotkał się ktoś z Was z podobną sytuacją? Wygląda to tak. Edit: Przerzutka jest pod 44T, a korba 42T, więc to jest prawdopodobny powód takiego wyglądu. Coś mnie podkusiło nie sprawdzić w dokumentacji, tylko zawierzyć opisowi w aukcji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 30 Maja 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Maja 2015 A dodatkowo kąt podsiodłowy masz poprawny ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mklos1 Napisano 30 Maja 2015 Autor Udostępnij Napisano 30 Maja 2015 Tak coś właśnie kątem mi pachnie... Niestety nie wiem jaki jest kąt przerzutki - nie pamiętam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.