jokert Napisano 29 Maja 2015 Napisano 29 Maja 2015 Witam. Jako że nie znam się tak na rowerach jak zapewne większość forumowiczów więc chciałbym poradzić się kogoś o kupno roweru. Poszukuję roweru w miare dobrego i w granicach rozsądku cenowego Rower będzie używany 70% miasto, 30% w trasy. Zastanawiam się dokładnie nad tym modelem ale lekko używanym: 1 http://www.bikeradar...pid-2-11-44554/ nad tym najwięcej się głowię... 2 Boardman Mens Hybrid Comp Bike 2014 - 700C Wheels / 18 Gears / Alloy Frame White | eBay 3 świetny Specialized Eleven Source Alfine 11 XT XL (5384801167) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. obawiam się że pasek zamiast łancucha to nie będzie dobry wybór... ewentualnie coś stąd Hybrid Bikes | Commuter & City Bikes | Evans Cycles na pewno wiem że chcę rower z prostą kierownicą, a mam wielki problem z wyborem roweru ponieważ nie wiem czy lepsze są hamulce np v-brake czy tarczówki... V- brake (i podobne) zawsze w jakiś sposób niszczy obręcz dlatego myślę czy tarczówki nie są teraz podstawą... Dlatego rower1 ma hamulce jakie ma za to drugi już ma tarcze i tak rozkminiam bardzo długi czas aż postawnowiłem zapytać się fachowców.. Dziękuję za podpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.